Seçimlerin yaklaşmasıyla çalışmalarına başlayan Milliyetçi Hareket Partisi STK ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

STK ziyaretlerine Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) ile Başlayan MHP Antalya Milletvekilleri Mehmet Günal ve Tarkan Akıllı MESO Başkanı Hasan Çelik'i makamında ziyaret etti. 

Ziyarete MHP Antalya Milletvekilleri Mehmet Günal ve Tarkan Akıllı'nın yanı sıra MHP Manavgat ilçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ ve İlçe Yönetimi katıldı.

MHP Yönetimini, Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Hasan Çelik, Başkan vekili Mustafa Emre Şenli, Yönetim kurulu üyeleri Arif Öz, Ali Erdal Şahin, Ahmet Çağlar ve Osman Şeker'in aralarında bulunduğu MESO Yönetim Kurulu tarafından karşılandı. Yapılan görüşmede MESO Başkanı Çelik; Öncelikle ziyaretlerinden dolayı Milletvekillerine ve MHP İlçe Teşkilatına teşekkür ederken Son seçimlerde Her Partiden Manavgatlı Milletvekillerinin olması Manavgat'ımız için bir artı değer Manavgat için yapılması gerekenlerin Hep birlikte yapılabileceğini düşündük. Yeniden alınan erken seçim kararı ile seçilecek bütün Milletvekilleri bizim vekilimizdir. Birlik ve Beraberlik içerisinde Manavgat'ımızın ve Ülkemizin Menfaatleri için çalışacaklarından kuşkumuz yok. 1 kasım seçimlerinin Tüm Milletimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Görüşme karşılıklı sohbetler ile devam etti.

Habere Ait Galeri