Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) tarafından Konya Tuyap’ta düzenlenen Makine ve Teknik Fuarı turuna katılım sağlanacak.

Başkan Hasan Çelik; Üyelerimiz ile her yıl katıldığımız Makine ve Teknik Fuarına bu yılda katılacağız. Geçtiğimiz yıl Esnaflarımız ile güzel bir organizasyon yaparak Metal İşleme, Kaynak, Delme, Kesme Teknolojileri, El Aletleri, Hidrolik, Pnömatik gibi geniş yelpaze sunan TUYAP Makine ve Teknik fuarını gezmiş ve ardından da Mevlana ziyaretinde bulunarak güzel bir Konya turu yapmıştık. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda bu yıl yeniden bu organizasyon için çalışmalara başladık. Üyelerimiz ile birlikte Önce Fuar alanı ziyareti ardından Konya turu yapacağız ve yine ulaşım Ücretsiz olacak. Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesi herkes bu tura katılabilir. Kayıtlarımız odamızda yapılmaktadır. Fuar turlarıyla işletmesini harmanlayan ve teknolojiye ayak uyduran Sanatkarların daha bilinçli ve daha verimli iş yaptığı herkesin malumudur. Bütün meslek erbabı Esnaflarımızın bu fuardan yararlanabilmeleri için Turumuz Ücretsiz olacaktır. 

Turumuz 29 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek ve 28 Nisan Cuma günü mesai bitimine kadar kayıtlarımız devam edecektir. Turumuzu kısaca özetlemek gerekirse Cumartesi günü sabah 06:00 gibi odamızın önünden hareket ederek Önceliğimiz TUYAP Fuar merkezi olacak, Öğlene kadar Fuar Merkezinde yapacağımız ziyaretin ardından Öğleden sonra hareket ile Mevlana’ya geçilecek. Akşam üstü Konya’dan harket ederek Manavgata dönüş yapacağız. Günübirlik turumuz ile üyelerimizi hem Fuar hem Kültür turunu bir arada sunacağız.